Τι γνωρίζουμε για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Παγκόσμια συγκίνηση για την ασθένειά της

Τι γνωρίζουμε για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Παγκόσμια συγκίνηση για την ασθένειά της

Έντονη συγκίνηση έχει προκαλέσει στον λαό της Βρετανίας, αλλά και παγκοσμίως η είδηση πως η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Τι γνωρίζουμε, όμως, μέχρι στιγμής για την κατάσταση υγείας της;

Όπως ανέφερε η ίδια σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα και ενώ είχε προηγηθεί η προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού της απορρήτου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

Το παλάτι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες εκείνη την περίοδο, με αποτέλεσμα να «οργιάσουν» οι φήμες για το τι μπορεί να συμβαίνει. Τότε είχε ανακοινωθεί πως «όλα βαίνουν καλώς» και πως το πρόβλημα υγείας που είχε «δεν σχετίζεται με καρκίνο», όπως εξηγεί το BBC.

Η ίδια, στο μήνυμά της στο βίντεο αναφέρει ότι η διάγνωση του καρκίνου έγινε κατά τη διενέργεια εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν μετά την επέμβαση.
Από τι είδους καρκίνο πάσχει η πριγκίπισσα;

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το είδους του καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

Όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του παλατιού: «Δεν πρόκειται θα κοινοποιήσουμε περισσότερες πληροφορίες που άπτονται του ιατρικού απορρήτου. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο όπως όλοι μας».
Τι είναι η προληπτική χημειοθεραπεία;

Η Κέιτ ανακοίνωσε ότι, η ιατρική της ομάδα την συμβούλευσε να υποβληθεί σε «προληπτική χημειοθεραπεία» και ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας.

Η χημειοθεραπεία είναι ένας γενικός όρος για τη φαρμακευτική αγωγή που στόχο έχει να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα - μπορεί να χορηγηθεί με σταγόνες ή σε μορφή χαπιού.

Ο καθηγητής Άντριου Μπεγκς, σύμβουλος χειρουργός παχέος εντέρου, δήλωσε πως: «Η προληπτική χημειοθεραπεία μετά την επέμβαση χορηγείται για να μειωθεί ο κίνδυνος επανεμφάνισης του καρκίνου στο μέλλον».

Το πόσο χρειάζεται να ακολουθεί η αγωγή αυτή και πολύ συχνά εξαρτάται από τον τύπο του καρκίνου και τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται.
Το συγκινησιακά φορτισμένο μήνυμα

Την διάγνωση ανακοίνωσε σε ένα συγκινητικό βίντεο που δημοσίευσε την Παρασκευή (23/3), που γυρίστηκε στο Windsor την Τετάρτη, η Κέιτ αποκάλυψε ότι τα νέα για την υγεία της ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι αυτή και ο Ουίλιαμ «κάναμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας.

Η είδηση ​​έρχεται αρκετές εβδομάδες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Βρειτε το εδω:https://twitter.com/KensingtonRoyal?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweet...

https://www.cnn.gr